Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, своїми словами, українською мовою

Я хочу привітати нашу прекрасну дівчинку з Днем Народження. Це її перший серйозний свято, їй перший День Народження, тому я хочу звернутися до батьків. Рівно рік тому здійснилася ваша головна мрія, ви стали батьками такої чудової дівчинки, яка щодня піднімає вам настрій своїм сміхом, своєю посмішкою. Я хочу побажати їй міцного здоров'я, багато щастя, багато радості і всього того, про що вона мріє. Навіть цікаво, чи мрієте вона зараз про те, чи думає про те, що їй сьогодні подарують. Я хочу побажати їй безтурботного дитинства, багато приводів для радості і щастя, багато посмішок і гарного настрою. Нехай хвороби ніколи її не переслідують, нехай всі негаразди обходять її стороною. Бажаю вам терпіння, тому що виховання дитини – це важкий момент, що вимотує. Але я думаю, що посмішка вашої дочки в одну мить може підняти вам настрій.

***

Ти, ніби живеш на дивній планеті, на якій є твоя чудова сім'я. Всі тебе люблять, піклуються і намагаються здивувати несподіваними сюрпризами. Вітаємо тебе, малюк, і бажаємо, щоб ти все це завжди пам'ятав, цінував і надалі став справжнім мужнім чоловіком.

***

Для веселого хлопчаки в його день народження бажаю бути сміливим, красивим і добрим, розумним, відважним і вмілим. Нехай життя буде святом, нехай буде багато розваг, нехай будуть вірні друзі, нехай буде багато увлекающих ігор, смачних цукерок і пригодницьких історій.

***

З Днем Народження тебе! Сьогодні ти вже не така дитина, як учора, бо сьогодні тобі виповнюється років. Це дуже красивий і важливий вік, нехай цей рік принесе тобі багато радості, нових і цікавих речей і, звичайно ж, веселих ігор. З святом.

***

Дванадцять років — це вершина дитинства. Зараз для тебе немає ніяких перешкод у світі навколо, ти можеш пізнавати нове і кожен раз захоплюватися цим без нальоту втоми і думок, що вже бачив це сотню разів. Нехай же цей день і кожен наступний за ним приносять тебе тільки світло і радість. З Днем Народження!

***

Ось і ще один День Народження, ти вже зовсім дорослий і серйозний хлопець. Вітаю зі святом і бажаю тобі, щоб усі заповітні мрії збувалися, а подарунки виявилися саме такими, які тобі хочеться. Нехай всі твої рідні добре відсвяткують і цей День Народження запам'ятається тобі надовго.

***

Сонечко, вітаю тебе з днем народження! Бажаю нескінченної любові рідних, турботи батьків, чудових подарунків, шикарних нарядів, тепла і сонця, радісних хвилинок, кращих миттєвостей. Здоров'я тобі найміцнішого, а удач протягом усього життя — просто завались.

***

Милий і чудовий дитина, в твій день народження хочу побажати веселих пісень, добрих казок, загадкових пригод, захоплюючих книг, забавних історій і радісних подій у житті. Нехай у тебе завжди буде чудовий настрій, нехай для тебе постійно світить сонце доброти і щастя.

***

Вітаю тебе, сонечко, з днем народження. Тобі вже 4 роки, ти весело граєш, радуєш всю свою сім'ю, разом із героями мультфільмів і казок подорожуєш по країнам веселощів. Я бажаю тобі рости здоровим і допитливою дитиною, життєрадісною і щасливою людиною. Нехай батьки не лають за дрібні витівки, нехай кожен твій день буде солодким, яскравим та захоплюючим, як твій іменинний торт!

***

Ось і прийшов час свого першого в житті ювілею! П'ять років і все життя попереду! Вітаємо тебе з важливою датою в твоєму житті і бажаємо дивитися на світ з посмішкою! Нехай всі кольори веселки присутні в твоєму житті, без темних тонів! Нехай хмаринки не згущуються над твоєю світлою головушкой, а грози проходять повз! Бажаємо тобі сонячної погоди і святкового настрою щоранку! Нехай батьківські турботливі руки дарують тобі ласку і любов! Бажаємо тобі малюк, прокидатися в хорошому настрої і проводити день із задоволенням і радістю! Нехай твої бажання виконуються за помахом чарівної палички доброї феї! Нехай птах щастя літає над вашою родиною! Нехай твої тато і мама завжди будуть поруч! Нехай твоє життя буде схожа на гарний букет квітів! Бажаємо тобі променистого щастя, нестримного веселощів і довгого життєвого шляху! З Днем Народження, крихітко!

***

Вітаю чудову і найкрасивішу дівчинку з 10-річчям. Нехай життя буде веселим і різнобарвною, як веселка, нехай у ній буде багато перемог і радісних подій, нехай поруч завжди будуть люблячі рідні і вірні друзі, нехай з кожним роком виповнюється заповітна мрія.

***

Бажаю тобі в день народження, моя маленька принцеса, щоб

***

Для веселого хлопчаки в його день народження бажаю бути сміливим, красивим і добрим, розумним, відважним і вмілим. Нехай життя буде святом, нехай буде багато розваг, нехай будуть вірні друзі, нехай буде багато увлекающих ігор, смачних цукерок і пригодницьких історій.

***

З днем народження мій любий синочок. Ти навіть і не уявляєш, як багато для мене значиш! Я готова на все, щоб твоє життя було яскравим і цікавим! Я хочу, щоб всі, всі твої мрії збулися, щоб натхнення починати щось нове і цікаве приходило до тебе кожен день! Ти в моєму житті, єдина втіха і опора! Так що з днем народження синуля. Будь щасливий!

***

Нехай твоє життя буде схожа на російську казку , в якій добро завжди перемагає зло, а ти будеш в ній, звичайно ж, головним персонажем, добрим молодцем, сильним, відважним і безжурним. Нехай в нагороду за добрі справи тобі дістануться підлогу царства і прекрасна царівна.

***

Доню, з днем народження, ти прекрасний промінчик світла в моєму житті. Колись освітивши мою долю ти продовжуєш світити і зігрівати і до сьогодні! Мені важко уявити своє життя без тебе! Ти малюєш на моєму обличчі посмішку, коли немає сил йти далі, ти знайдеш слова, після яких стає тепліше і легше! Нехай цей світ прикрасить твоє життя яскравими фарбами, будь щаслива, моя чудова донька!

***

Дорога дівчинка, я вітаю тебе з Днем Народження! Нехай у тебе буде все, що потрібно для щастя маленької принцеси. Зараз у тебе прекрасний час – дитинство чарівне, тож нехай воно буде незабутнім, безтурботним та насичене незабутніми подіями. Завжди пам'ятай, що мама і тато роблять усе, щоб ти була щаслива. Хай матуся буде твоїм найкращим другом, а тато – справжнім захисником – і тоді у тебе все вийде!

***

Дорогий друже, ти відзначаєш п'ятнадцятий день народження! Я від усієї душі вітаю тебе! Я дуже, дуже радий, що у мене є такий чудовий друг. Ти завжди допоможеш мені у важкій ситуації і розділиш зі мною радість, коли трапляється щось хороше – повір, не кожен так вміє, а от ти можеш! Я тобі дуже вдячний за все і бажаю, щоб у тебе в житті було побільше доброго, радісного, доброго. Залишайся таким же відмінним хлопцем і надійним другом. Нехай і твої друзям відповідають тобі тим же. Нехай тобі зустрінеться справжня любов. Я дуже хочу, щоб ми завжди йшли в житті поруч, підтримуючи один одного, як і зараз!

***

З днем народження, славний дитина. В твої 3 роки нехай збуваються бажання, нехай яскравим та казковим буде світ навколо, хай веселим і цікавим стає кожен твій день, нехай у твоєму житті буде багато радісних свят, добрих посмішок і чудових подарунків.

***

Чудовий привід накупити солодощів і запросити в гості дітлахів! Нашому дорогому імениннику – п'ять років! Вітаємо! Ура! Перший в житті ювілей потрібно відсвяткувати так, як хоче того винуватець торжества! Парк, качали, кінозал, тир, басейн, ролики! Сьогодні батьки на один день перетворюються на чарівників і здійснюють всі бажання іменинника! Торт, морозиво, цукерки, шоколад, попкорн, тістечко, лимонад! Розваги та частування на будь-який смак! Бажаємо тобі малюк, щоб вся твоя життя була святковою і яскравою, як цей ювілей! Нехай твоє дитинство буде казковим і чарівним, нехай твій настрій буде радісним і безтурботним! Нехай все твоє життя проходить на позитивною, веселій нотці, а мелодія щастя звучить для тебе вічно! Нехай твоє маленьке серце наповнюється добром і любов'ю! З Днем Народження, мила крихта!

***

Вітаю з першим годиком чудесного дитини. Бажаю чистого і мирного неба над твоєю головою, крихітка, бажаю справжнього чарівництва в твоєму житті і добрих чудес, бажаю твоїм батькам взаєморозуміння і повного достатку сил, бажаю тобі бути не тільки веселою, слухняним і прекрасним дитиною, але і найбільшою гордістю і радістю своїх рідних.

***

Сім років — переломний момент, тому що ти вже не дитина, а майже доросла людина! У день семиріччя вітаю тебе і бажаю, щоб життя було цікавим, різноманітним і дуже весело! Щоб нудьга ніколи не брала тебе в полон, а друзі не давали сумувати. Щоб батьки пишалися тобою і зігрівали любов'ю! Успіхів тобі в школі, дуже насичених буднів, але зате веселих вихідних і канікул!

***

Вітаю з 5-річчям, сонечко! Нехай веселі мультфільми та добрі казки забирають тебе в країну мрій, хай хороші друзі і захоплюючі прогулянки роблять твій кожен день цікавим і насиченим. Бажаю бути золотим дитиною для своїх батьків і просто щасливою людиною на цій планеті.

***

З днем народження тебе, маленький чоловічок, вітаю. Будь веселим і здоровим, талановитим і життєрадісною дитиною. Рости на радість батькам, бабусям і дідусям. Нехай тобі завжди щастить, а дитинство твоє буде барвистим і незабутнім. .

***

З днем народження, славна дівчинко, ти для нас є наймилішою щебетуньей. Поспілкуєшся з тобою, і сам наче поринаєш у солодке дитинство. Ти веселишся, стрибаєш, так нехай твоя енергія не вщухає. Щастя тобі і здоров'я.

***

Джерело: wishes.co.ua

Коментарі