Найкращі привітання з днем народження жінці


Найкращі привітання з днем народження жінці

Сьогодні святкує свій День Народження, воістину найкраще творіння Бога, прекрасна і чарівна жінка. Все в тобі ідеально поєднується і неймовірна краса і грація, і ніжність, і розум, і мудрість. Ти немов випромінюєш світло і доброту. Я хочу побажати тобі в такий день, щоб ти завжди була улюблена і бажана, щоб з тобою поруч завжди була людина, яка зможе побачити все те, що є в тобі і оцінити це скарб.

***

Вітаю тебе з Днем народження!

***

Завжди приємно привітати колегу з Днем Народження! А якщо це колега-жінка, то приємніше удвічі. Що побажати щасливого людині? Щастя? Кохання? Грошей? Ми побажаємо всього подвійно: ще більше щастя, більше любові, ще більше грошей.

***

Вітаємо з днем народження! Будь завжди такою ж красивою, ніжною, доброю, променистою. Любові величезною, як Земля, здоров'я неосяжного, успіху завжди і у всьому. Щоб у домі завжди дзвенів дитячий сміх, поруч був коханий чоловік. Нехай кожен новий день буде яскравішим і динамічнішим попереднього!

***

Хочу побажати тобі не просто благополуччя та гарного життя, а ще й вдалого збігу обставин. Щоб своїми досягненнями ти міг пишатися. Живи яскраво і усміхайся кожен день!

***

Нехай увагу шанувальників і активний спосіб життя не заважає тобі завжди залишатися красивою і бажаною! Зі святом!

***

Ви запитаєте, чому сьогодні видався такий прекрасний день? Все просто! Сьогодні День Народження чудової жінки, красивою, веселою, доброю, з душею, більше, ніж Всесвіт! Вітаємо вас важливою датою у вашому житті, і бажаємо всіх земних благ, які тільки є на планеті Земля! Сьогодні ваш день, і ми бажаємо вам провести його так, як вашій душі завгодно! Дозвольте собі сьогодні трішки більше, ніж зазвичай! Та що там! Дозволяйте собі все! Вам сьогодні все можна пробачити! Танцюйте, веселіться, приймайте подарунки, букети квітів, компліментів, залицяння, одним словом, насолоджуйтеся своєю молодістю і не соромтеся! Відпочивайте, розважайтеся, відривайтесь, цілуйтеся, обіймайтеся, радійте! Нехай вашого веселощів сьогодні не буде межі, нехай цей день запам'ятається надовго! Не дивіться на годинник, не рахуйте дні, а просто живіть!

***

Чудово, що в світі є такі чудові люди як ти! Витончені, красиві, елегантні, завжди відкриті для світу і дуже харизматичні! Таких би людей побільше, щоб світ став добрішим і красивішим. Бажаю невичерпного джерела натхнення, нескінченних ідей у творчості і міцної опори поруч! З Днем Народження!

***

Вітаю! Оптимізм бажаю не втрачати, всі перемоги і звершення примножувати, життєвих цілей з легкістю досягати, кращою мамою, дружиною і дочкою стати! В рутині днів пам'ятати про те, що ти – прекрасна жінка, гідна всього найкращого! Нехай друга половинка плекає і обожнює, цінує і не ображає!

***

Нехай життя приносить самі чудові звістки, приємні сюрпризи, яскраві події, позитив і оптимізм! Будь сильною, будь здоровою, будь щасливою. Бажаю жити яскраво і частіше насолоджуватися радощами! — привітання жінці своїми словами

***

Нехай хвилини радості і відпочинку подарують серцю спокій і відраду, забарвлять життя в яскраві фарби, а щастя, немов музика, звучить в душі!

***

Я рада привітати Вас з днем народження! Побажати Вам всіх благ, які є на землі. Добра та злагоди Вашій родині! Нехай Вас оточують благополуччя, успіх і чудовий настрій! Поваги і сонячних днів у всьому.

***

Не варто лякатися віку, адже з роками, справжня жінка-як гарне вино стає тільки краще. В цей час ти вже не наробиш дурниць, а твоя краса, як і раніше, свіжа. Так нехай у твоєму житті з'явиться гідна людина, яка зможе оцінити твою душу, заглянути в бездонні очі і не загубитися. Нехай доля тобі прихильна. З днем народження.

***

З днем народження, люба, мила, світла! Бажаю тобі світитися від запаморочливого щастя! Нехай твої прекрасні очі іскряться радістю, хай твоя душа палає натхненням і творчістю, а серце завжди буде зігріте біля вогню справжньої, щирої і всепоглинаючої любові!

***

З днем народження! Нехай весь світ для тебе приносить в долоньках радість, яка зігріте любов'ю рідних, освітлена вірністю друзів і забарвлена прихильністю і ніжністю людини, яка тобі подобається!

***

Я сьогодні відкрито скажу твій вік! Тобі сьогодні вісімнадцять, і нехай у паспорті варто трохи інший вік, але це лише паспорт, а вік – це стан душі! Я бажаю тобі кожен рік відзначати вісімнадцять! З днем народження, люба!

***

Хочу побажати тобі в твій День Народження тільки світле життя. Хай сонячний день буде наповнений яскравими емоціями, нехай іскри в житті трапляються, як сьогодні вони видні в твоєму святковому келиху. Нехай кожен твій день буде світлим, як небо над пустелею. Я бажаю тобі, щоб вікна друзів завжди горіли, як зірки в морозному нічному небі. Загалом, удачі і щастя, удачі і любові.

***

З днем народження, люба! Бажаю міцного здоров'я, удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють твій дім, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються при одній думці про них.

***

У цей світлий і сонячний день, така погода не спроста, адже сьогодні народилася на світ моя знайома. Нехай всі твої дні народження будуть такі ж сонячні, прекрасні, легкі та яскраві. Нехай погода завжди посилає тобі тепло, а доля посміхається. Бажаю тобі досягти всіх поставлених цілей!

***

У світі багато різних доріг, але я хочу, щоб ти йшла тільки по тій, на якій завжди присутні щастя, міцне здоров'я, успіх у справах, вірні друзі і велика і справжня любов! Звичайно, все дуже добре бути не може, таке життя, але на цій дорозі, якщо ти зустрінеш щось погане, то воно буде таких розмірів, що розгледіти його можна буде за допомогою тільки самого сильного мікроскопа, який, на щастя поки ще не винайшли. Будь щаслива, люба!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю тобі, щоб ти була здорова, повна енергії і сил, бадьора, життєрадісна, кохана, щоб навколо тебе панувала гармонія... Подорожувала, мріяла і ні коли не забувала вірних, відданих людей, які тобі хвилини життя присвятили і натомість нічого не попросили.

***

Щастя і радості Вам, здоров'я і благодатного весняного оновлення, гарного настрою в прийдешнє і світу, повним насиченим цікавими справами життя! Залишайтеся на довгі роки молодою, красивою, допитливою! Успіхів Вам у всьому!

***

Ах, як ти хороша! Знаєш, у твій День народження я маю зізнатися, що ти так красива, розумна, ніжна і мила, що одна заменяешь мені цілий гарем витончених одалісок! Нехай нас з тобою чекає казкове щастя! І нехай на твоїх спокусливих губах завжди грає найкрасивіша в світі посмішка!

***

Королеву доброти, найчарівнішу жінку нашого часу — з днем народження! Бажаю вам всього самого прекрасного попереду ! Нехай життя буде сповнене приємностей, несподіванок, закоханостей, яскравих зустрічей, подорожей, шопінгу, ніжності, романтики і тільки самих чудових новин!

***

Сьогодні радісний день у твоєму житті, кохана, — день твого народження! Чого хочеш жінка – того хоче її чоловік! Давай сьогодні проживемо саме так! Адже моє бажання зробити так, щоб поруч зі мною тобі завжди було легко, комфортно і надійно! Можеш завжди розраховувати на мою підтримку!

***

Що ж побажати в такий чудовий день, настільки прекрасному квітці, начебто тебе?.. Нехай у твоєму життєвому полі росте поменше бур'янів і більше присутнє ароматних і п'янких троянд. А дорога, якою ти будеш ходити, выстелится килимом з різнокольорових пелюсток.

***

Ти йдеш по життю королевою, ти успішна завжди і сміла! І ти вирішиш проблему і проникнеш у всі справи! Так завжди залишайся такою і руками дотягнися до зірок! І завжди і удачею і щастям наповнюється нехай твоє життя

***

Вітаємо з Днем Народження! Бажаємо краси, цвітіння, любові! Вік для жінки — не перешкода. Головне, це іскорки в очах, гарний настрій і промениста усмішка. Дорога, дивись на життя з оптимізмом, і вона принесе тобі ще багато радісних моментів.

***

Від усієї душі вітаю тебе з днем народження. Хочу побажати радості, терпіння, любові, щастя, сонячного настрою. Нехай завжди збуваються мрії. Залишайся завжди такою ж красивою.

***

В цей чудовий день від усього серця хочу побажати Вам виконання всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Нехай голова крутиться тільки від надлишку захоплення, енергії і щастя. Бажаю, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки Ваших рідних. Ще, звичайно ж, хочеться побажати, щоб Ви завжди залишалися такою ж неповторною і чарівною. З днем народження!

***

Джерело: iwish.co.ua

Коментарі