Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці не у віршах


Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці не у віршах

Ми з дитинства любимо свято дня народження. І в наставший свято ми Вам начальник бажаємо дивитися на світ очима дитини. Часом нам так не вистачає цієї наївності і так заважає знання світу – причому, безсумнівно, досконале. Ми бажаємо Вам не боятися новизни і шукати доброти всюди!

***

Прийміть вітання з днем народження! Бажаю завжди пахнути, зачаровувати своєю жіночої силою і управлінським талантом! Нехай у роботі завжди вдало складається і виходить, а в особистому житті панує любов і гармонія!

***

Для шановного і справедливого начальника у день народження хочеться побажати всіх життєвих благ і несменной успіху, високих успіхів і корисних ідей, великого здоров'я і поваги людей, сімейного щастя та посмішки фортуни.

***

Дорога наша іменинниця! Вітаємо вас з днем народження! Весь наш скромний колектив з великою повагою хоче побажати вам гранітного здоров'я, шаленого успіху, надзвичайного везіння, неймовірного терпіння, надзвичайною проникливості, чарівної посмішки низхідній з вуст і гарного настрою не покидає вас.

***

З днем народження, шановна і дорога наша бос, бажаємо бути багатим — багатим на здоров'я, багатої на щастя, багатою на друзів і рідних, багатою любов'ю і не тільки до нас і, звичайно ж, багатою нашим повагою і любов'ю, а це ми гарантуємо. Всепоглинаючого щастя Вам!

***

В колективі радість! У начальника свято! Ура! Плече до плеча, рука об руку, на основі взаємодопомоги і підтримки один одного наш колектив під вашим керівництвом йде вже багато років поруч! Ми відчуваємо вашу турботу, ми заряджаємося від вас неймовірним позитивом та енергією, ми намагаємося у всьому бути схожими на вас! Ваш підхід до роботи робить наші старання легкими і продуктивними, ваш оптимізм дає нам зрозуміти, що ми непереможні, ми можемо все! Хочемо подякувати вас за те, що вкладаєте людські почуття у нашу спільну справу, за те, що стараєтесь для нас щиро, а не просто формально, для галочки! Ви справжній, чистий, відкритий, добрий, справедливий, чуйний, турботливий начальник! Ви ніколи не дозволили нам залишитися без підтримки у важкий час, ви завжди йдете на крок попереду нас! Справжній керівник, гідна людина! Цінуємо вас, шануємо та прагнемо бути поруч з вами завжди!

***

Начальник мій, хочу в день вашого народження чесно зізнатися, що таких начальників, як ви у мене ще ніколи не було. Ви самий приголомшливий і добрий шеф у світі. Завдяки вам, я йду на роботу, як на свято. Спасибі, що настільки чуйно відчуваєте колектив і завжди нам у всьому допомагаєте.

***

В такий прекрасний день дозвольте привітати з таким прекрасним святом - Днем Народження! Бажаю вам мужності, щоб ні на одну секунду не виникало сумнівів у прийнятті рішень; здоров'я, щоб який би вантаж не впав на плечі, вони завжди змогли витримати його вагу; удачі, щоб всі камені, які підкидає вам доля на життєвому шляху, не траплялися ноги, і, звичайно, матеріального благополуччя.

***

Наша улюблена Ольга Валентинівна. Вас від усієї душі вітає самий дружній колектив. Завдяки вам у нас кожен день святковий настрій, тому що на роботі у нас доброзичлива і весела атмосфера. І цю атмосферу створюєте ви своїм чуйним керівництвом. Ви вмієте згладжувати конфлікти та уникати критичних ситуацій, знайти потрібні слова підтримки та стимул для роботи. В такій атмосфері приємно працювати і спілкуватися. Бажаємо вам запаморочливого кар'єрного росту, нових трудових звершень і зростання особистого добробуту. З днем народження

***

Наш дорогий начальник, з Днем народження! Ви — справжній капітан корабля своєї долі. Бравий — в сім'ї, впевнений — в бізнесі, шановний — в колективі. Нехай струмки успіхів і удач наповнюють річки щастя, ці річки несуть свої води в море благополуччя, а ваш корабель ніколи не покидає його меж.

***

Сьогодні самий урочистий день в нашому дружньому жіночому колективі, адже у нашій дорогій начальниці День Народження. Для нас ви, як промінчик світла, тому що незважаючи на всі ваші обов'язки Ви завжди залишаєтеся променистою, ніжною і чарівною жінкою, ідеальної начальницею. Ваша доброта завжди зігріває наш дружний колектив і наповнює його яскравими емоціями.

***

Шановний і улюблений наш керівник, вітаємо Вас з Днем Народження! Не відступайте перед труднощами, наполегливо досягайте своєї мети і ведіть наш відділ до великих премій за хорошу роботу! Успіхів Вам, визнання і щастя!

***

Чудовою, уважною і працьовитою начальниці і просто прекрасній жінці бажаю в день народження всього тільки найкращого. Нехай він пройде урочисто, весело і незабутньо! Нехай виконуються будь-які бажання. На роботі підлеглі радують своїми високими робочими показниками, цілеспрямованістю та відповідальністю. А вдома оточує завжди тільки атмосфера добра, любові і теплоти. Зі святом!

***

З днем народження, наш дорогий начальник! Щиро бажаємо зростаючих доходів, реалізації нових проектів, якнайменше прикростей, побільше радості, міцного здоров'я та сімейного щастя! Успіхів Вам у житті!

***

Вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо кар'єрних висот, здоров'я вічного і перспективних співробітників, які будуть разом з Вами завжди. Особлива подяка Вашим рідним, які є Вашим тилом для досягнення всього того, що ми досягаємо в нашій службі.

***

Не думаю, що багато хто, як я, дякують долі за справедливого директора. Але нам, погодьтеся, хлопці, пощастило! Я готова не тільки в Ваш День народження, але і у звичайні будні говорити, що щаслива працювати під Вашим керівництвом. Збережіть цей лояльний настрій і тонке розуміння потреб кожного підлеглого!

***

З днем народження хочеться привітати шановного директора! І побажати, щоб близькі люди були вірні і віддані. Щоб ви не відчули уколов зради і заздрості. Простого людського щастя вам: сміху дітей, улюбленого будинку, люблячої дружини і натхнення в роботі. Нехай ваш творчий потенціал ніколи не вичерпається!

***

Дорога наша Анастасія Олексіївна, з Ювілеєм вас. Ви наша дороговказна зірка. Зазвичай ви ведете нас за собою в світ цифр, бланків і звітності. А сьогодні ви привели нас на велике свято. Ми дуже раді ділити з вами не тільки роботу, але і торжество. Щастя вам і зоряних успіхів у всьому!

***

Шановний керівник! Від усієї душі вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо Вам зростання особистого та кар'єрного, здоров'я, щастя, усіляких успіхів, нехай в руках горить будь-яка робота, будинки оточують теплом і турботою, відкривайте для себе нові і цікаві заняття!

***

Зазвичай в робочі будні, дуже складно відірватися від роботи і придумати привітання з днем народження керівникові чоловікові своїми словами короткі. І ось тут на допомогу прийдуть невеликі вітальні послання, які можна написати на розвороті листівки або сказати під час вручення подарунка.

***

Шановний і улюблений начальник, з днем народження! Нехай ви станете кращим начальником року. Нехай отримаєте медаль за відвагу у виробництві. Нехай кожна операція пройде гладко в цьому році, і ви отримаєте великий прибуток. Бажаю добрих і теплих відносин з колегами, з керівництвом і співробітниками.

***

Бажаю вам багато натхнення, оригінальних ідей і яскравих планів! Нехай ваші мрії збуваються, а життя підносить приємні сюрпризи! Нехай в родині у вас панують любов і злагода, доходи постійно зростають, а здоров'я лише міцніє! Бажаю вам щастя і успіху у всьому!

***

Дорога наша начальниця! Поспішаємо привітати вас з днем народження! Хочемо побажати неземної любові і простого людського щастя. Нехай ваші бажання будуть в захваті від ваших можливостей! Нехай ваші романтичні відносини приносять вам лише радість та задоволення! Нехай заздрять вашому здоров'ю кращі космонавти країни! Нехай про ваші досягнення говорить весь світ! Нехай удача супроводжує вас усе життя! Нехай рідні люди завжди будуть поруч з вами, будуть дарувати посмішки та позитивні емоції! Ми бажаємо вам випробувати неймовірні підйоми в житті і такі успіхи, від яких захоплює дух!

***

Сьогодні відзначає свій День Народження наш начальник! З великим задоволенням і радістю приєднуємося до важливою датою у вашому житті, вітаємо з початком нового етапу і бажаємо вічного оптимізму! Всім колективом вітаємо вас і бажаємо всіх благ, які тільки є на світі, а також запаморочливих перемог та досягнення поставлених цілей! Смійтеся, любіть, живіть повним життям, робіть добро, не падайте духом, будьте міцніше! Адже з вас ми беремо приклад у всьому, ви – гідний зразок для наслідування, ви – найкращий керівник! Спасибі вам, що для кожного співробітника ви знаходите індивідуальний підхід, увагу і пораду! Продовжуйте лідирувати у всіх сферах життя, продовжуйте нести прапор першості, змітаючи на своєму шляху всіх конкурентів! Ми пишаємося вами, ми шалено щасливі, бо нам пощастило працювати під вашим керівництвом!

***

З днем народження, дорогий начальник. Я хочу Вам побажати і як керівника, і просто хорошій людині великого щастя, успіху і достатку. Нехай вистачає сил на всі справи, нехай кожен день роботи буде ефективним, а кожна мить життя — радісним і добрим. Успіхів Вам і при чому чималих, здоров'я міцного і вічного.

***

Сьогодні у нас з тобою особливе свято, сьогодні не тільки день народження нашої начальниці, а ще й день народження наших успіхів і починань. Адже якщо б ви не народилися, то ми б зараз, не працювали в цьому прекрасному колективі, з такою розуміє як ви начальницею! Так що в цей день, треба сказати спасибі вашій матері, що дала вам життя, і принесла з вами у світ, стільки добра! Адже ви завжди розумієте нас з півслова! Ви природжена начальниця! З днем народження вас.

***

Перш ніж висловити Вам свою повагу, як іменинникові і директор в одній особі, дозвольте короткий екскурс... Для підлеглого важливо, щоб керівник мав упевненістю в завтрашньому дні, тоді і справа йде на лад. Залишайтеся завжди для нас опорою і прикладом успішності та цілеспрямованості!

***

Сьогодні весь наш колектив, поспішає привітати найдобрішу, незамінну і справедливу начальницю з днем народження! Хочемо вам сказати, що без вас не було б наших успіхів! Адже ви дали нам старт, ривок, після якого успіх обернувся до нас обличчям! В цей день ми хочемо побажати вам багато яскравих вражень, багато яскравих емоцій, і, звичайно ж, багато щастя! Скажімо вам прямо, ви ідеальна начальниця для нас! І тому дякую вам, що ви є і що ви з нами. З днем народження вас!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю завжди стояти на чолі успіху, бажаю робити кожен свій день плідним, яскравим і насиченим. Нехай на нуль зводяться всі невдачі, нехай на максимальний рівень виходить щастя і достаток.

***

Ви, наша начальниця – самий турботливий керівник по відношенню до нас, своїм підлеглим. І як ви все встигаєте – керувати, вимагати, організовувати, брати на себе відповідальність, приймати рішення і забезпечувати нам гідні умови для роботи. При цьому ви завжди стримані і люб'язні. Крім того ви завжди добре виглядаєте. Це талант! Всім колективом від усієї душі вітаємо вас з днем народження і бажаємо вам нових висот у кар'єрі і задоволення від роботи. Як сказав товариш Травкін зі старої радянської кінокомедії «Тридцять три», щастя – це коли вранці хочеться на роботу, а ввечері додому. Нехай весь ваш трудовий шлях вас супроводжують ці два простих бажання.

***

Самому мудрому і справедливому керівники, доброї начальниці в день народження бажаю бути по - жіночому простою, ніжною, м'якою, скромною. Щоб ви придбали найбажаніше і велике жіноче щастя. Бажаю вам всіх земних благ: квартири з ремонтом, машини, домашніх тварин, коханого чоловіка і звичайно ж цілу купу дітлахів.

***

Дорога наша начальниця. Сьогодні для нас, так само як і для вас, хвилюючий і урочистий день. День вашого народження. І ось що ми хочемо вам сказати. Ви прекрасні, як душею, так і красою! Виткана ви немов би з шовку. Ви завжди ніжна, турботлива і витончена, але в той же час можете багато чого подолати. У вас стільки краси, ніжності і сили, світ здивовано дивиться на вас! Сказати можна багато, але в цьому немає потреби. Адже це все так очевидно. З днем народження! Нехай цей світ дарує вам лише приємні сюрпризи, ви цього варті! Ви ідеальна жінка, ідеальна начальниця. З іменинами вас. Нехай казка оселитися поруч з вашим будинком!

***

Дорога Ольга Василівна, я дивлюся на вас і не перестаю дивуватися – звідки у такої тендітної і красивій жінці стільки рішучості, незалежності і сили. Ви по праву займаєте посаду керівника на такій відповідальній ділянці. Ви наша маленька провідна зірочка, яка, не дивлячись ні на що, веде нас до успіху. Ваш талант, компетентність і впевненість дає нам стимул рухатися вперед і вирішувати найсерйозніші завдання. Бажаю вам нових життєвих досягнень і перемог, кар'єрного зростання, везіння і здоров'я. Залишайтеся завжди такою ж витонченою і чарівною жінкою.

***

Джерело: pryvitay.co.ua

Коментарі