Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці своїми словами, українською мовою

Сьогодні день народження у незамінного гвинтика у нашій команді, цінного співробітника і прекрасної людини! Бажаю тобі завжди бути в центрі подій, натхнення, працьовитості, нових звершень і досягнень і просування по кар'єрних сходах!

***

Бажаємо здійснення самого щирого бажання, щасливого вирішення спірних питань, просування по кар'єрних сходах, благополучного сімейного життя, можливості заробити коштів для задоволення запитів.

***

Вітаємо з днем народження, бажаємо тобі море справжнього кохання ще бажаємо щастя і здоров'я на принципах добра. Нехай збудуться всі твої бажання, нехай в житті буде багато насолоди. Завжди будь, колега, такою як ти є. Працювати з тобою для нас вже честь! Роботу свою ти освоїла швидко, виконуєш її правильно і чисто. Тебе ми багатьом ставимо в приклад. Все попереду у тебе, перед тобою цілий світ!

***

Цінний і шановний колего! Наш колектив радий, що може співпрацювати пліч-о-пліч з таким професіоналом, як ти, який завжди прийде на виручку, допоможе молодим фахівцем і завжди йде в ногу з часом у всіх сферах життя і роботи. Від усієї душі вітаємо тебе з Днем Народження і дякуємо тобі за твою чуйність і добру вдачу. Бажаємо тобі міцного здоров'я і здійснення всіх твоїх бажань.

***

Вітаю Вас, дорога колега, з цим чудовим святом – Днем Вашого народження! Щиро бажаю, щоб у Вашому житті частіше траплялися яскраві, веселі, радісні й цікаві події! Нехай Вас ніколи не покидає оптимізм і віра в краще! Фінансового благополуччя Вам і успіху в роботі!

***

З Днем народження! Хай обходять повз невдачі, в усьому супроводжує незмінний успіх, робота приносить тільки радість, ніколи не втомлюватися, бути на висоті, приємного оточення, хороших колег, вірних друзів, люблячих близьких, а, головне здоров'я, якого вистачить на довгі роки життя.

***

В такий чарівний та погожий день нам особливо приємно вітати з іменинами нашу колегу і ідейного натхненника, адже сьогодні не просто її черговий День Народження, сьогодні справжнє свято її душі! Нехай у твоїй душі сяють безліч творчих найвдаліших ідей, які кожен раз наштовхують нас на власну досконалість і титанічні прагнення хапатися за все відразу! За ці кілька насичених роботою і всякого роду турботами років ми не просто стали згуртованим, добре поставленим колективом, ми зійшлися думками, проросли амбіціями і бажаннями! Настільки потужний заряд твоєї душі дозволяє кожному з нас пізнавати власні межі! Тому кохання тобі до власного нелегкій справі і до нас!

***

З Днем Народження, від усієї душі вітаю! Близьких та відданих друзів, вірних подруг, відмінного настрою на весь майбутній рік і нереального везіння! Нехай все виходить і збувається! Міцного здоров'я і величезної любові! Ура!

***

Бажаємо мудрості, доброти, щедрості. Щоб здоров'я не давало збоїв. Щоб настрій завжди було на висоті. У сім'ї нехай будуть тепло і затишок.

***

З днем народження! Вітаю і хочу побажати вийти з тіні і стати лідером. Нехай все про що ти мрієш — збудеться. Бажаю самореалізуватися і самоствердитися.

***

Ти відзначаєш своє свято в тісному колі, серед близьких тобі людей, і я дуже рада опинитися в їх числі. Говорити я довго не буду, лише побажаю тобі безмірного щастя і бездоганного здоров'я! Нехай збудуться всі найпотаємніші мрії та бажання, нехай життя твоє тече мирно і спокійно, без бід і потрясінь! З днем народження тебе!

***

Приємно мати справу з професійним співробітником, і така людина в нашому робочому колективі є! Мало того, вона сьогодні – іменинниця! Вона – прекрасна, чудова, чарівна жінка і чудова людина великої душі! Вітаємо з Днем Народження усім колективом сердечно бажаємо яскравого, професійного злету у висоту! Бажаємо набирати активність у трудовій діяльності і приносити собі задоволення отриманими результатами! Бажаємо відчувати реальну підтримку колективу в робочому процесі і приємну вагу грошових купюр у гаманці за ваші труди! Нехай робота буде у вас на другому місці після особистого життя, так як жінка в першу чергу, хранителька сімейного вогнища! Щастя вам у домашньому сімейному колі і комфорту в трудовому колективі! Нехай всі сторони вашого життя вдало поєднуються між собою! Мила колега, з Днем Народження вас!

***

Вітаю зі світлим святом Дня Народження, колега! Бажаю завжди йти вперед з високо піднятою головою і масою геніальних ідей, ніколи не зупинятися на досягнутому, завжди досягати високих результатів. Щоб бажання і можливості співпадали, завжди гарного настрою, успіху у всьому, благополуччя та любові!

***

Дорогий мій колега, вітаю тебе з днем народження. Нехай чоловіча сила, твій вольовий характер, світлий розум, цілеспрямованість душі і відвага серця завжди приводять тебе до вірних цілям, нехай на твоєму рахунку буде багато перемог і досягнень, нехай для тебе завжди будуть відкриті двері до процвітання і просторах щастя.

***

Люба колего! Кожен день ти прикрашаєш собою наш колектив, даруєш нам позитивний настрій своєю доброзичливістю, щирістю, зігріваєш нас теплом своєї душі. Сьогодні ми вітаємо тебе з днем народження і щиро бажаємо завжди залишатися такою ж доброю, милою, красивою, турботливою і життєрадісною! Міцного здоров'я, довгих років життя, щастя, сімейного затишку, кар'єрного зростання, прекрасного і цікавого відпочинку, нових вражень і міцної любові!

***

Що побажати тобі, не знаю, адже у тебе все є, адже так? Невже прагнеш ти ще чогось? Нехай так. Нехай будуть Боги прихильні до твоєї земної персони, адже ти ніжна, легка, повітряна, мила моя подружка! Нехай соловейко в ночі співає тобі, нехай першої зацвіте — тобі бузок, і м'якою теплотою дихаючи, вечірній повітря окрылит і з днем народження привітає!

***

Вітаю з днем народження, дорогий мій чудовий колега. Нехай будь-яка справа по плечу, нехай кожна ідея в підсумку має високий результат і велику користь, нехай робота йде з ентузіазмом і успіхом, нехай життя тече рікою щастя і любові.

***

Шановний колега! Дозвольте сьогодні вам нагадати про вашому віці, але ж ви чоловік, а значить, заперечень не буде! Адже справжньому чоловікові вік не заважає ніколи! З Днем Народження, дорогий! Бажаємо вам шанобливого ставлення до себе, як до особистості, живого якісного контакту співробітник - начальник, вільний графік роботи і гідної заробітної плати! Бажаємо взяти себе і навчитися отримувати задоволення від життя, а також перестати "стрибати на граблях"! Бажаємо навчитися приймати всі свої емоції, такими як є! Бажаємо зустрічати багато щирих і відкритих людей, для того щоб з'явився "смак" до спілкування! Бажаємо, щоб у вас було багато життя і руху! Бажаємо знайти справжню радість в житті, розуміння і прийняття своєї свідомості! Удосконалюйтеся у всьому, адже у вас все життя попереду! Щиро насолоджуйтесь кожною хвилиною життя!

***

Бажаю своєму чудовому колезі зустріти надійну супутницю життя, любити і бути коханим, виконувати свої заповітні бажання і завжди бути на позитиві. Нехай оптимізм і бадьорість тебе просто переповнюють, вистачає сил і енергії на всі починання, а щаслива зірка щодня допомагає в кар'єрі та в житті.

***

Вітаємо вас, колего, зі світлим святом — днем вашого народження! Бажаємо жити в мирі і радості, не знати горя і переживань, завжди цінувати те, що маєте, і досягати того, чого хочете! Нехай збуваються найзаповітніші мрії, буде міцним здоров'я! Нехай обов'язково кожна мить вашого життя зігріває справжня любов! Успіхів і удачі в справах, кар'єрного зростання і поваги!

***

Нехай твій день народження буде наповнений радістю, сміхом і веселощами! Бажаю тобі крокувати вгору по кар'єрних сходах, досягати нових висот і завжди залишатися таким відкритим, добрим і життєрадісним людиною!

***

У нашої колеги сьогодні ювілей і ми всі поспішаємо з щирими привітаннями до такого прекрасного людині. Ви дійсно гідний приклад того, як потрібно любити свою професію і отримувати задоволення навіть від самої рутинної роботи. Ваша посмішка не тільки висвітлює кабінет, але і кожен день піднімає настрій всім оточуючим. Ми бажаємо вам ніколи не зупинятися на досягнутому, отримувати задоволення і нові сили для роботи. Бажаємо, щоб матеріальна сторона постійно була на високому рівні, ви дійсно гідні визнання з боку керівника. Бажаємо, щоб у родині панував мир, і завжди було безхмарне небо, неомраченное проблемами і невдачами. Нехай здоров'я тримає тільки високу планку, а застуди просто тікають в різні боки.

***

В день народження побажати ми хочемо своєму колезі, щоб він не втрачав почуття власної гідності, щоб посміхався і дарував кращі миттєвості нашого дружнього колективу. Бажаємо тобі і через сто років радувати нас своїми забавними жартами. У цей прекрасний день бажаємо, дорогий колега, щоб щастя обсипало тебе бризками шампанського. Зі святом!

***

Мила жінка, люба моя колега, від усієї душі вітаю Вас з днем народження. Бажаю неодмінного успіху в поле своєї діяльності, цікавих нововведень у роботі і чудових ідей, вірних цілей в житті і незмінного статусу знатної поважної жінки. Нехай вдається легко впоратися з будь-якою справою і знаходити вірне рішення будь-якого питання.

***

Дуже часто люди, з якими ми працюємо, стають нашими близькими друзями. Саме це ми всі сьогодні може сказати про дорогого іменинника. Ти давно перестав бути для нас тільки колегою, а спілкування не обмежується тільки стінами кабінету. Ми всі давно стали однією сім'єю, тому в день твого народження, дозволь від щирого серця побажати тільки самого добре. Нехай виконуватися всі мрії, до яких ти щиро прагнеш. Нехай будинок стане повною чашею, наповненою світлом, любов'ю, добром і благополуччям. Бажаємо, щоб та любов, яка є у вас з дружиною, тільки міцніла і розквітала і разом ви впевнено рухалися назустріч своєму світлого майбутнього. Нехай тебе радують успіхами діти, а скоро з'являться онуки. Живи на повні груди і отримай максимальне задоволення від життя.

***

Сьогодні наш колектив вітає нашу колегу і просто чудову жінку з днем народження! Бажаємо успіхів в роботі і щастя в особистому житті, нехай твоя краса радує нас кожен день, а твої досягнення не викликають заздрість у колег, а лише стимулюють їх до таких же висот. Нехай шлях в кар'єрі буде без перешкод, і без падінь. Нехай в особистому житті завжди світить яскраве сонце, а дощі проходять без грому і блискавок, після яких завжди розпускаються ароматні квіти. Нехай на шляху зустрічаються тільки добрі і чуйні люди, готові допомогти у скрутну хвилину, а друзі нехай будуть лише вірні і справжні. З днем народження!

***

З днем народження, колега! Зарплати гідною бажаю, щоб шаруділа в гаманці спокусливими цифрами, які допоможуть перетворити в реальність найцікавіші з твоїх бажань!

***

У це світле свято, яке піднімає настрій не тільки вам, але і всім хто тебе знає, ми бажаємо тобі колега бурхливого життя. Щоб колись було лежати і сумувати, не знаючи, куди подіти енергію. В очах у тебе завжди хай сяє радість, і горить іскра доброти. Нехай турботи додають досвіду, а робота приносить тільки задоволення. Бажаю щоб твоє серце не зазнавав страждань, моральних мук, а тільки щоб воно розквітало від щастя, любові і доброти в ньому. Щоб тебе переповнювала любов, і це відчували всі навколишні. Ніколи не відчувати почуття самотності, хоча тебе любить стільки людей що це просто неможливо. Бажаю радіти кожному прожитому дню, і дякувати Господу за ще один прекрасний день.

***

Привітати Вас із найпрекраснішим у жіночій життя святом – Днем її Народження одне із самих важливих, але дуже приємних турбот! Адже в день Іменин жінка не просто розквітає, вона добросердечно випромінює настільки потужний заряд позитиву, справжньої жіночності та ніжності, що навіть перехожі намагаються погрітися в настільки теплих людських променях! Тому прийміть наші справжні і сердечні вітання з цим урочистим днем, нехай ваша жіноча вдача, ніколи не відає підступного розчарування, а ваша неповторна ділова граціозність і вміння тримати в роботі і в житті вухо гостро не просто працює на вас, а притягує лише удачу і колосальний прибуток в ваш рідний дім! Сподіваємося на обопільно плідну співпрацю та подальше загальне процвітання!

***

Колега! Душа нашого колективу! Ви людина вірних цілей і неймовірних сил! Ви справжній джентльмен і гідний працівник! Вітаємо вас з новим життєвим етапом! З Народженням вас! Бажаємо вам, талановитих і здібних учнів, цікавих ідей і блискучих задумів, впевненого здоров'я і бадьорих сил, довговічного майстерності і особистого щастя, поваги та успіхів на життєвому шляху! Нехай завжди гучними будуть оплески в вашу честь, нехай радісно зустрічає начальство і щедро віддячує за ваші труди! Бажаємо жити цим прекрасним і будувати грандіозні плани на добре майбутнє! Нехай твоє життя буде наповнене чудовими пригодами і яскравими, незабутніми відкриттями! Бажаємо легкого досягнення всіх ваших цілей, щоб усі ваші бажання виконувалися лише по клацанню пальця! З Днем Народження! Благополуччя в діловому і особистому житті!

***

Колега, вітаємо тебе з днем народження! Бажаємо, щоб виконувалися всі твої мрії, і вдома і на роботі. Нехай радує колектив, поважає начальство, зростає зарплата і злітає кар'єра. Міцного здоров'я, успіхів у будь-яких починаннях, радості, посмішок, добра і чудового настрою!

***

Джерело: pryvitach.co.ua

Коментарі